Blikkenslager

Professionelt og effektivt blikarbejde

Hos VVS Vesterbro har vi samlet det bedste hold af blikkenslagere, der kan skabe de bedste forudsætninger for din bolig og dit erhverv. I Danmark er vi oftest udsat for markant vejrskifte, hvorfor det er essentielt at udstyrer ejendommene med beskyttelse, så vi kan vedligeholde elementerne på højt niveau. Kulde og varme kan have stor betydning for, hvordan materialerne reagerer, når de ofte er eksponeret for det. Når vores blikkenslagere bliver spurgt om hjælp, så kan de rådgive, vejlede og guide indenfor de bedste VVS-løsninger indenfor blikarbejde.

Det vil sige, at hvis man sørger for at få blikarbejdet udført af yderst kompetente fagmænd- og kvinder, så er man garanteret, at det er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit. Vi løser store som små opgaver, og vil altid lytte til kundens behov og ønsker. Vi står klar til at hjælpe med valg af produkter og materialer, hvor vi kan tilbyde mange forskellige mærker, faconer, typer og farver – især når det kommer til facader, tagrender og nedløbsrør.

Kontakt os meget gerne via telefon og mail for et uforpligtende tilbud. Vi tager en snak om hvad næste skridt er, når du har besluttet dig for, at du vil have veludførte og veludtænkte VVS-løsninger fra VVS Vesterbro.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs vesterbro blikarbejde inddækning kvist

Skræddersyet blikarbejde

VVS Vesterbro vil være førende indenfor behandlingen af vores kunder. Derfor har det stor betydning for os, at vi kan møde alle kunder og løse de problemer og udfordringer, som de står overfor. Ydermere skal det udførte arbejde være langtidsholdbart, vedligeholdes frit, funktionelt og være fuldt effektiviseret.

Vi tror på, at det kan betale sig, at møde kunden med overbevisning og garanti om, at vi kan tilpasse os deres bolig eller erhverv. Vi har stor erfaring med at det skaber respekt, taknemmelighed og positivitet. Når vi følger kunden hele vejen igennem rejsen, så betyder det også, at kunden naturligvis er primus motor på hvilke materialer, der skal bruges. VVS-installatørerne vil herefter få alle faktorerne til at gå op i en højere enhed.

Tag- og facadebeklædning

Når det kommer til tag- og facadebeklædning, så er vi leveringsdygtige. Dette gælder også når det kommer til valget at materialer. Om der er behov for fibercement, sternbeklædning, naturskifter, zink eller kobber, så står vi til rådighed i form af at informere og rådgive kunden til at vælge det der passer mest til dem. Det kan være forskelligt alt efter hvilken bolig, man bor i, samt hvor den bolig er placeret.
Har du konkrete forespørgsler til tag- og facadebeklædning, så kom hurtigt i kontakt med kompetente og erfarne fagmænd- og kvinder via mail eller telefon, hvor vi kan tage en snak om de ønsker og behov, du har.

vvs vesterbro blikarbejde taginddækning
vvs vesterbro blikarbejde tagrende

Tagrender og nedløbsrør

VVS Vesterbro står klar til at hjælpe med valget af tagrender og nedløbsrør. Det har stor betydning for helhedsoplevelsen hvilket materiale, som man skal vælge. Boligens placering og omgivelser, æstetiske udtryk og facon kan have betydning for hvilke tagrender og nedløbsrør, som man har behov for.

Vores fagmænd- og kvinder står klar til at kunne rådgive, vejlede og guide dig igennem junglen af mange interessante og tiltrækkende valg. I dag er en tagrende og et nedløbsrør ikke blot et spørgsmål om at udfylde en funktion, men ligeledes et spørgsmål om at få det funktionelle til at møde det flotte udtryk. Altså vil vores fagfolk tage stort hensyn til at få praktik og æstetik til at gå op i en højere enhed.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud