Sanitetsteknik

Solide badeværelsesløsninger

Når det kommer til badeværelset, så ved VVS Vesterbro, hvor stor betydning rummets helhed har for at det fungerer optimalt i hverdagen. Funktionaliteten og effektiviteten er uundværlig, når det kommer til varmesystemet på badeværelset, afløbene, vandhane til håndvaks, brusearmatur og så videre. Ydermere så har det i den grad indflydelse, hvorvidt badeværelsesinventaret indeholder høj kvalitet. Det har betydning for holdbarheden og kan dermed påvirke kundernes økonomi.

Yderligere indeholder badeværelset processer, der i den grad handler om tørretider, når det skal bygges op fra bunden. Der er helt klare retningslinjer for, hvad der er tilladt, når man udfører totalløsninger i badeværelserummet. Vores fagmænd- og kvinder har høj erfaring og kan derfor hjælpe kunden trygt igennem dette.

Har du konkrete forespørgsler, når det kommer til optimering eller renovering af badeværelset, så kan du kontakte vores team af fagfolk direkte via mail eller telefon her på hjemmesiden. Vi kan tage en snak om dit ønske og behov, hvorefter håndværkerne kan komme med et uforpligtende tilbud. Vi ligger stor vægt på, at vores fagmænd- og kvinder efterlader kunderne med en opfattelse af, at de vil komme tilbage til os, hvis det på et tidspunkt skulle være nødvendigt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs vesterbro badeværelse væghængt toilet

VVS-teknisk montering og installation

Når du søger hjælp hos VVS Vesterbro, så vil vores fagmænd- og kvinder sætte stor fokus på at materialerne, produkterne eller servicen, som kunden foretrækker at tilkøbe sig, skal monteres og installeres, så det praktiske udtryk går op i en højere enhed med det æstetiske udtryk, men ydermere så det kunden skal leve med i hverdagen fungerer optimalt og har lang holdbarhedstid.

Vi mener nemlig, at vi med vores yderst kompetente fagfolk og respekterede produkter skal kunne give kunden en god oplevelse, som skaber en positiv kontinuerlighed for kunden i hverdagen. Det gør vi kun ved at sørge for at det vi levere kan leve op til forventningerne. Det er en pligt at hjælpe med at realisere kundens drømme.

Vores kerneværdier inden for sanitetsteknik

VVS Vesterbro går meget op i deres kerneværdier, når det kommer til at renovere eller optimere badeværelset. Det gør vi, da rummet har utrolig stor indflydelse på, hvordan vi som mennesker har det i hverdagen. Det har tæt forbindelse med, hvordan vores livskvalitet er. Det skyldes naturligvis, at rummet indeholder funktioner, som er livsnødvendige, og som kan skabe alvorlige udfordringer, hvis de ikke fungerer optimalt.

Derfor er det vigtigt for os at vores kunder ved, at vi går op i kvalitet, funktionalitet, lang holdbarstid og effektivitet. Hvis man har fokus på dette, når man behandler badeværelsesinventaret og funktionerne deri, så har man gode forudsætninger for at få alt i badeværelset til at gå op i en højere enhed.

vvs vesterbro toilet sanitetsteknik
vvs vesterbro badeværelse bruser

Brus eller badekar?

Det kan have betydning for valget, hvilken oplevelse du får, når du er på badeværelset. Har du som storfamilie behov for et brus eller badekar? Når du har små børn, hvad er så mest komfortabelt for alle parter? Skal brusehovedet være stort eller lille? Foretrækker man indsatsbadekar eller fritstående badekar? Og hvordan gør man, når det skal monteres?

Har du en drøm om at skabe zen og wellness-følelsen på dit nye badeværelse? Så kan du opgradere dine materialer og produkter, eller skifte det enkelte badekar ud med et boble- eller spabad? Vi hjælper dig med glæde til at tage den rigtige beslutning.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud