Varme

Varmesystemernes væsentlige rolle

Man kender godt, når man går ind i enten en privat bolig eller erhvervet, og varmen ikke er tændt. Endnu værre er det, hvis vinteren eller efteråret er på højtryk udenfor. I de førnævnte årstider er det oplagt at stormen raser, regnen vælter ned, sneen daler eller isen melder sin ankomst. Det gør intet godt for boligen, fundamentet eller velværet for dem, der befinder sig indenfor i boligen, når varmen ikke er optimal, hvorfor valget af varmekilde er en altafgørende betydning for hvilken komfort kunden vil opnå i boligen.

Hos VVS Vesterbro har vi derfor specialiseret os indenfor varmekilder, så vi kan sørge for at tilbyde, levere og udføre de bedste varmeløsninger til vores kunder. Det er vigtigt at pointere, at vi gør en dyd ud af at få kundernes individuelle behov, ønsker, drømme og budget til at gå op i en højere enhed. Kvaliteten og funktionaliteten hos os skal ikke gøre, at kunderne får yderligere problemer og udfordringer økonomisk efterfølgende vores besøg. Vi står inden for at skabe en nemmere, bedre og rarere tilværelse for vores kunder med vores VVS-service.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til, om vi kan hjælpe dig på rette vej. Vi kan tage en snak om din situation og give et uforpligtende tilbud efterfølgende.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs vesterbro varme gulv varmeslanger

Hvilken varmekilde til din bolig?

Det kan have stor betydning for valget af varmekilde, hvilken bolig du ejer. Det vil sige, at det har betydning om din bolig er af ældre dato eller et nybyggeri? Det vil sige, at vores VVS-installatører skal sikre, hvilken isoleringsgrad, alder og stand bygningen er i, når der skal installeres og monteres varmekilder. Vores fagmænd- og kvinder har stor erfaring og viden på dette område, hvorfor du kan være tryg, når de rådgiver og vejleder dig indenfor valget af varmekilde.

Vi har til øje at gøre din bolig mere komfortabel og hyggelig med den helt rette varmekilde til at skabe forudsætningerne. Kontakt os endelig for yderligere spørgsmål.

Opvarmningstyper og -installation

Når det kommer til installering og montering af varmekilder, så er det essentielt at vi lader de professionelle klare arbejdet. Er man ikke bevidst om reglerne og retningslinjerne for, hvordan dette skal foregå, så kan det betyde, at man ikke for maksimal udnyttelse af det bestilte produkt. Det er derfor betydningsfuldt, at man får VVS Vesterbros fagmænd- og kvinder til at tage sig af dette. Vi står klar til at hjælpe jer på vej uanset hvilken varmekilde, du vælger.

Du kan komme i kontakt med vores team via mail og telefon her på hjemmesiden. Vi kan herefter tage en snak om dine behov og ønsker, hvorefter vi giver et uforpligtende tilbud, som vi selvfølgelig forsøger at tilpasse med kundens budget.

vvs vesterbro varmeslangemontering
vvs vesterbro varmepumpe installation

Miljøvenlige varmekilder

Har du tænkt over, hvordan du kan hjælpe miljøet på dit valg af varmekilde? Skal du alligevel i gang med et nybyggeri eller en totalrenovering af din nuværende bolig? Så kan du vælge at forkæle huset, dig selv og miljøet med en af de alternative løsninger indenfor varme universet. Mange eksisterende elementer i universet kan have betydning på varmekilderne, f.eks. solen. Solens varme afføder to bæredygtige varmekilder, der kaldes jordvarme og solvarme.

Har du lyst til at høre mere om de to ovennævnte muligheder, så skal du endelig tage fat i os. Vi vil med glæde rådgive, vejlede og guide dig indenfor disse alternativer.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud