Ventilation

Udrensning af boligens luft

VVS Vesterbro har stort fokus på ventilationssystemerne, som vi tilbyder til vores kunder. Det skyldes, at ventilationen af vores private bolig, erhverv eller offentlige bygninger har stor betydning for, hvordan indeklimaet betragtes og føles. Vores fagmænd- og kvinder har derfor specialiseret sig i ventilation for at sikre kunderne de bedste, mest optimale og langtidsholdbare VVS-løsninger. Der er mange fordele ved at vælge det rigtige ventilationssystem til din bolig, da vores anlæg betyder, at du får udskiftning og udrensning af den indendørs og udendørs luft, som derefter har positiv indvirkning på genanvendelsen af varme og kundens økonomi.

Vi går højt op i at energioptimere din hverdag og sørge for at du har det godt, når du er derhjemme. Det har ventilationen kontrol over. Derfor har det stor betydning, at man får de professionelle fagfolk til at rådgive og vejlede i forhold til, hvilket anlæg der passer til dig og din bolig. Det er kun positivt, at vi kan sørge for at du på erhvervet og i din private bolig får øget koncentrationsevnen og bedre helbred, når man skal fokusere på at arbejde eller opholde sig i ens eget hjem. Vi glæder os til at skabe de bedste forudsætninger for, at din bolig eller dit erhverv, har de bedste betingelser for at skabe det mest optimale indeklima.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs vesterbro ventilation kanal

Indeklima skal være en prioritet

Hvorfor skal indeklimaet have så stort betydning, når du vælger ventilationsanlæg? Målet med et ventilationsanlæg er at gøre, så vi indendørs altid er eksponeret for ren og frisk luft, fremfor gammel og beskidt luft. Det er skadeligt for helbredet, hvis man lever med det sidst nævnte. Dette har stor indvirkning på både kundens og boligens helbred. Når boligen er udsat for høj luftfugtighed, så er boligen og kunden i højere risiko for at opleve skimmelsvamp og husstøvmider.

Vi håber, at du har lyst til at kontakte os og fortælle os om dine behov, ønsker og drømme, når det kommer til ventilation. Vi glæder os til at energioptimere din hverdag via rådgivning og vejledning af valg af ventilationssystem.

Kvalitet, effektivitet og funktionalitet

Når vi tilbyder anlæg fra VVS Vesterbro, så er det med henblik på at det skal være langtidsholdbare systemer, der effektivitet renser din luft, og fungerer optimalt for kundens ejendom. Vores fagmænd- og kvinder har derfor tre værdier, som de prioriterer at arbejde udfra. Der er tale om produkter af høj kvalitet, VVS-løsninger der er effektive og et resultat der er funktionelt til det, som den skal udføre.
Vi pålægger os ansvaret for, at disse tre værdier går op i en højere enhed, når vi tilbyder, levere og udfører VVS-service hos kunderne. Ydermere skal vi ikke gå på kompromis med disse, når vi sammen får det til at gå op med kundens økonomi.

vvs vesterbro ventilation sundt indeklima
vvs vesterbro ventilation gulvrist

Miljøvenlig ventilation

Har du behov for at kunne støtte klimaet samtidig med at sørge for at hjemmet for en systematisk luftudskiftning? Det kan man ved at benytte varmegenvinding, da man med den metode sørger for at bruge den varme, der allerede eksistere i huset. Det der så gør at varmegenvinding er en positiv metode som ventilationssystem er, at den gamle og beskidte luft udbyttes med den friske og nye luft.

Har du konkrete forespørgsler til dette, så kan du kontakte os via mail eller telefon, hvor vi herefter kan tage en snak og vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud